Bild: Adam Andersson
William Bogojevic.

Sävehof fick inte stopp på Skövde

Handboll

Jämnt i den första halvleken och en Williiam Bogojevic på målhumör, men Sävehof lyckades ändå inte besegra Skövde i torsdagskvällens hemmamöte.

Inför matchen mellan Sävehof och Skövde spekulerade Partillelagets tränare, Andreas Stockenberg, om att hans lag skulle ha en vettig chans att besegra Sköve om man fick stopp på gästernas offensiv och kunde hålla laget vid 24-25 mål framåt. Det skulle man inte lyckas med.

Ställningen var 13–15 i halvtid och så långt var Sävehof i allra högsta grad med i matchen, men i den andra halvleken skulle man bli rejält ifrånsprugna. Skövde visade sin klass i just det offensiva spelet som hemmalaget inte alls kunde stoppa och man fick till slut se sig besegrade med klara 24–32.

Sävehofspelaren William Bogojevic hade trots förlusten en bra offensiv kväll. Bogojevic blev nämligen matchens bästa målskytt med nio fullträffar.

På onsdag nästa vecka gästas Sävehof av Alingsås.

  • Adam Andersson031-98 50 67