Damerna förlänger – herrarna nära spikad trupp

Innebandy

Delicia DiLieto har bestämt sig för att nobba övriga erbjudanden och stanna i Partille Wizladies. Samtidigt har Partille Wizards snudd på spikat truppen.

Partille Wizards har en plats ledig för en ny spelare, men i övrigt har man slagit fast truppen för den kommande säsongen. Laget gör det dessutom med inte mindre än tolv spelare som har Partilleklubben som sin moderklubb.

Noteras ska också att Wizards har hela elva spelare av sina 22 som är födda på 2000-talet.

Samtidigt som den saken står klar kommer också Partille Wizladies med en viktig spelarförlängning i sin nya kamp mot att nå allsvenskan. Det är Delicia DiLieto som har bestämt sig för att fortsätta i klubben.

”Partille alltid hemma”

– Jag tror på spelarna samt tränarna i laget och trivs bra i föreningen. Partille kommer alltid att vara hemma för mig, säger DiLieto i en kommentar till klubbens hemsida.

DiLieto har under den senaste tiden dragits med en ryggskada, men börjar vara tillbaka i form igen och hoppas att den inte ska störa henne under säsongen.

– Jag har dragits med en nervskada i ryggen ett tag men jag hoppas att det snart blir bättre, så att jag kan ge 100 procent, säger DiLieto.

  • Adam Andersson031-98 50 67