Varför ska man frysa?

Partille

Det spelar ingen roll hur mycket vi drar upp temperaturen på elementet, det funkar fortfarande inte. Det är ett stort problem på vintern. Man är nästan tvungen att ha på sig jackor, men oftast är det inte tillåtet.
Eftersom Sveriges vintrar är riktigt kalla som blir det rätt jobbigt på vintern. Elementen i mitt klassrum ger ingen värme!

Det finns inte så många sätt att fixa det mer än att vara tvungen att ha på sig flera klädesplagg.
Men är det verkligen så det ska vara?
Ska man vara tvungen att ha på sig fler kläder när man kan fixa elementen?
Det har varit så här i typ alla klassrummen jag har varit i och det är inte så skönt att sitta i ett kallt klassrum när man ska skriva en hel del. Det kan till och med störa koncentrationen, vilket kan leda till sämre betyg. Det värsta är också att vissa lärare förbjuder att ha jackor på sig på dagar det är riktigt kallt. Jag förstår inte riktigt vad problemet är med att vilja hålla sig varm?

Som sagt, det jag vill är att kommunen ska fixa så att det inte ska bli kallt. Jag tror inte att jag är den enda som tycker så här. Det måste väl vara andra som tycker som jag också…
Steffe