Var är respekten?

Partille

Medan vi som inte röker försöker hålla ett stabilt liv genom att äta nyttigt, röra på oss och INTE röka eller liknande inte kan det på grund av vissa i dagens samhälle. Det finns ju såklart folk som bara inte kan sluta, men ändå försöker hålla sig borta från de som inte vill få i sig de dåliga ämnena i cigaretter.

Idag från förr har det blivit bättre med rökrutor och ställen där det är förbjudet att röka, men ändå så fortsätter de utanför dessa med. Jag går i skolan och vi får bananlack en gång per termin som går och då visar dessa personer som håller i lackningen bilder och pratar om hur det kan gå om man fortsätter eller bara röker överhuvudtaget.
Detta gör mig äcklad att se hur våran kropp faktiskt kan se ut om man bara tar några få cigaretter. Just detta gör mig arg. Det drabbar ju inte bara den personen som röker utan också alla personer som är runt omkring som faktiskt knappt kan undvika att få in den hemska röken som kommer.

Detta gör också samtidigt att de som inte tycker om lukten eller allt de hemska de får in i kroppen av den personen som röker också gör att man kanske inte vill vara med den personen så länge hen röker på en offentlig plats där folk finns som inte vill få in sig all dessa gifter, som där 50 procent av alla ämnen är cancerframkallande och kan också klassas som riktigt farligt.

Elev i åk 7