Stoppad två gånger på ett dygn

Partille

En man blev under helgen stoppad för drograttfylleri, vid två tillfällen inom loppet av ett dygn.

Vid niotiden på lördagsmorgonen genomförde polisen en fordonskontroll på Furulundsvägen i Partille. Föraren försökte köra från platsen men polisen fick stopp på bilen. Bakom ratten satt en man i 55-årsåldern som tros ha kört narkotikapåverkad och utan giltigt körkort. Han rapporterades för drograttfylleri, narkotikabrott genom eget bruk och grov olovlig körning.

Vid ettiden natten till söndag, alltså mindre än 24 timmar senare, stoppades samme man igen av polisen, då på en bensinstation på Gamla Kronvägen i Partille. Poliser iakttog hur mannen körde runt på bensinstationen och genomförde en fordonskontroll. Även då tros han ha kört under påverkan av droger, och rapporterades därför åter för drograttfylleri, narkotikabrott genom eget bruk och grov olovlig körning.