Sävedalen tappade 2–0-ledning

Fotboll

Daniel Garcia Olsson gjorde två mål i den första halvleken när Sävedalen gästade tabelljumbon Varberg under helgen. Det skulle däremot inte räcka till full pott för Partillelaget.

Sävedalen gick in i helgens bortadrabbning med målsättningen att ta revansch efter förra omgångens förlust mot Lindome och det såg riktigt bra ut inledningsvis i mötet med Varberg som fått en klart tyngre start på säsongen.

Det var Daniel Garcia Olsson som var Sävedalens succéspelare i den första halvleken då Garcia Olsson såg till att göra 1–0 efter drygt elva minuters spel och sedan öka på till 2–0 tio minuter innan halvtid.

Där såg det onekligen lovande ut för Sävedalen, men Varberg gav sig inte. I den 50:e minuten satt nämligen reduceringen och sju minuter senare kom också kvitteringen som fastställde slutresultatet 2–2.

För Jonsereds herrar i division 3 blev helgen en blytung sådan. Jif hade nämligen ingenting att sätta emot Västra Frölunda som stod för motståndet. Redan 32 minuter in i matchen hade Frölunda tagit en 4–0-ledning och skulle till slut vinna matchen med hela 7–1.

I division 5 fortsätter Björndammens BK att gå som tåget. Hemmamötet med Ytterby blev nämligen inga bekymmer alls utan tre nya poäng kunde bärgas efter en 3–0-seger som Jonas Wassman till stor del låg bakom med två mål. BBK ligger nu tvåa i serien.

I samma serie åkte Öjersjö på en blytung förlust mot Bosona. Efter att Anders Svensson gett Öif ledningen med 1–0 efter fem minuter tappade laget matchen och föll med 1–3. I och med det tog Öjersjö över jumboplatsen i serien från just Bosona.

Samuel Wesley gav Partille IF en smakstart i förra veckans möte med Bergum. Wesley gav Pif ledningen med 1–0 efter sju minuter och det skulle också bli slutresultatet i matchen.

Partille IF SC föll däremot mot Gamlestaden i division 6 med klara 8–0.

För Sävedalens damer slutade den gångna veckan med en inkasserad poäng. Matchen mot Göteborgs FF slutade nämligen 2–2 efter Sif-mål från Nellie Nygren och Saga Willén.

  • Adam Andersson031-98 50 67