Bild: Adam Andersson
Olivia Mellegård.

Klart: Nyckelspelaren stannar i Sävehof

Handboll

De svenska mästarna har gjort klart med en blytung kontraktsförlängning. Det är landslagspjäsen Olivia Mellegård som stannar i klubben i minst en säsong till.

Dialogen om en fortsättning i klubben har pågått under en längre tid och nu är det, sett med Sävehofögon, äntligen klart. Olivia Mellegård kommer att stanna kvar hos de svenska mästarna även den kommande säsongen. Det meddelar nu klubben via ett pressmeddelande.

– Det har varit tre bra och väldigt roliga år, så det ska bli intressant att fortsätta spela i Sävehof ytterligare ett år, säger Mellegård i pressmeddelandet.

Den blott 22-årige stjärnspelaren har redan 39 framträdanden i det svenska a-landslaget och kommer dessutom spela SEOUL Cup i Sydkorea 16-20 juni.

Partilleklubbens manager, Hanna Fogelström, är såklart nöjd med att ha lyckats knyta fast Mellegård även över den kommande säsongen.

– En fantastiskt duktig handbollsspelare med höga ambitioner. Hon kommer att ta fortsatta kliv och driva Sävehof framåt. Känns väldigt bra att hon är kvar i klubben ett år till, säger Hanna Fogelström.

  • Adam Andersson031-98 50 67