Jitex dubbelstraffade Sävedalen

Fotboll

Möttes både i serien och i Svenska cupen – då fick Sävedalens damer ge sig två gånger om mot Mölndalslaget Jitex.

Det var under den förra veckan som Sävedalens damer klev in i Svenska cupen och ställdes där mot det hittills obesegrade division 1-laget Jitex. En tuff uppgift på pappret för division 3-nykomlingarna, men det var Sävedalen som skulle chockstarta matchen.

Redan i matchens andra minut såg nämligen Saga Willén till att ge Partillelaget ledningen med 1–0, men repliken från Jitex skulle komma omgående. I den fjärde minuten satt nämligen 1–1 och i den andra halvleken kunde gästerna också avgöra matchen och vinna med 3–1.

Under helgen fick sedan Sävedalen möta Jitex b-lag i division 3 och även här blev det förlust. Denna gången med 3–0.

Jonsereds herrar i division 3 tog under tisdagskvällen en riktigt start trepoängare. Laget mötte toppgänget IK Virgo på hemmaplan. Ett lag som bara förlorat en match den här säsongen inför mötet med Jonsered, men Jif skulle se till att dubbla Virgos förlustantal. Efter att den första halvleken slutat mållös var det Jonsered som var starkast när det skulle avgöras och vann till slut med 2–0 efter fullträffar från Elvir Ramadani och Nihad Cengic.

I division 4 har inga Partillelag spelat match under den gångna veckan, men i division 6 var Partille IF SC nära att knipa en poäng på bortaplan mot topplaget Bjurslätt. Robin Christensen kvitterade nämligen till 2–2 i den 85:e minuten, men två minuter före full tid kom Bjurslätts 3–2 mål som också spikade slutresultatet.

  • Adam Andersson031-98 50 67