Flera misstänkta rattfyllor

Partille kommun

Flera misstänkta drogrelaterade trafikbrott har inträffat i kommunen den senaste tiden.

Vid halv tolv på nationaldagskvällen observerade ett vittne en bil som framfördes vingligt. På Bisittarevägen fick polisen fatt på föraren, en man i 40-årsåldern. Han är nu misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott genom eget bruk samt grov olovlig körning.

Vid halv nio i fredags morse stoppade polisen ett fordon på Parallellvägen i Partille. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknade körkort och visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Han rapporterades för drograttfylleri, narkotikabrott genom eget bruk och olovlig körning.

Vid halv tio i lördags morse genomförde polisen en trafikkontroll på Göteborgsvägen i Sävedalen. En manlig förare blåste positivt oh rapporterades för rattfylleri.