Byggen förintar

Partille

Det är nästan tragiskt hur mycket man bygger i naturen. Om man skulle kolla på en karta från 30 år tillbaka så skulle du se massor av natur.
Många sporter försvinner för att man tar bort stora delar av skogar som används. Några av de sporter som påverkas är orientering och mountainbike. Många som går i sådana sporter ser problemet och de som inte gör det, dags att öppna ögonen. Jag vet att många är irriterade på att det tar långt tid att åka runt skogar men vi kan inte bygga över allt. Vi måste bevara naturen. Vi måste börja begränsa våra byggen låt inte detta gå för långt så vi hamnar i samma situation med växthuseffekten. Vi kommer döda massor av arter för att de måste flytta och då får mindre yta att leva på.
Ett bevis på detta är om vi bygger för mycket är det lätt att djuren drar sig upp mot norr för att de blir rädda när deras hem försvinner och de flyr som människor som flyr från krig. Politiker och kommunen ni får ta er i kragen och gör något åt det. Kolla på kartor från äldre dar, då fattar ni vad jag menar.
Naturen