Ambassadör för Partille

Partille

I torsdags mottog Casper Janebrink Partille kommuns ambassadörspris. Priset delades ut i samband med studenten på Partille Gymnasium.

— Casper försitter aldrig ett tillfälle att tala väl om och göra god reklam för sin hemkommun. I vår har vi fått njuta av att höra Partille prisas på bästa sändningstid i TV varje helg. Att Casper dessutom blev korad till Stjärnornas stjärna gör oss så klart extra stolta och glada, säger Kristina Svensson, förvaltningschef, kultur- och fritidsförvaltningen.

Priset fick Casper ta emot i torsdags strax innan Partille Gymnasiums studenter sprang ut från skolans lokaler på Laxfiskevägen.

Till tonerna av ”We are the champions” välkomnades Casper på scenen av prisutdelare Kristina Svensson, förvaltningschef för kultur- och fritidsförvaltningen, Per Bäckström, kommundirektör, och en jublande publik.

– Det var lite sorgligt att lämna Partille men samtidigt lite skönt att äntligen få flytta hemifrån, skämtade en mycket glad Casper när Kristina Svensson lyfte flytten till Floda under prisutdelningen.