Gustaf Wedberg.

Unga trion kritar på a-lagskontrakt

Handboll

Samtliga spelade med a-laget i perioden under den gångna säsongen – nu har Simon Möller, Gustaf Wedberg och Gustav Davidsson skrivit kontrakt med Sävehof.

Han är född så sent som 2000, men Simon Möller fick chansen gång på gång med Sävehofherrarna under den gångna säsongen och levererade därefter. Nu har klubben valt att skriva ett treårskontrakt med den talangfulle burväktaren.

– Att spendera de närmsta tre åren i Sävehof var för mig ett självklart val. Att få spela i Sävehofs A-lag har varit en dröm sedan liten och att redan denna säsong kunnat vara med och bidra i allra högsta grad var högst oväntat men när man får chansen är det bara att ta vara på den, säger Simon Möller.

Men det är inte bara Möller som skrivit kontrakt. Även Gustaf Wedberg och Gustav Davidsson som fick smaka på handbollsligan under våren har skrivit på kontrakt för de två kommande säsongerna med Partilleklubben.

–Det ska bli fantastiskt kul att få fortsätta representera sin moderklubb över de kommande säsongerna, säger Gustaf Wedberg efter kontraktsskrivningen.

Den jämngamle lagkamraten Davidsson (båda födda -99) säger så här om att få spendera kommande två säsonger i Sävehofs a-lagstrupp:

– Det känns riktigt roligt att skriva på för Sävehof. Det har varit det självklara valet sedan jag flyttade hit från Skåne för några år sedan. Jag är mycket stolt och ser fram emot att fortsätta utvecklas i en så bra klubb.

Både Davidsson och Wedberg har USM-guld på meritlistan.

  • Adam Andersson031-98 50 67