…och som ett brev på posten…

Partille

….kunde vi i GP 3/5 sid 14 läsa att Partille kommuns förskolor har de största barngrupperna i Västsverige. Med 17,8 barn i snitt ligger vi på en föga hedrande jumboplats. SKÄMS! Detta har med all rätt personalen försökt påtala genom att bland annat bära ”protesttröjor”. Vad gör politikerna då? De förbjuder tröjorna! Man tappar hakan!
Och vi som trodde att Göteborgs stad var sämst som vanligt. Men de ligger på en hedrande 4:e plats. Och i allt detta så håller Partilles beslutande politiker fast vid att lägga i storleksordningen 100 miljoner kronor på en väg med 6 meter höga murar genom Finngösa, som inte på något sätt leder till förbättringar, utan enbart till stor förstörelse. Anledningen till politikernas låsta position stavas PRESTIGE, och prestige ändrar inga beslut hur tokiga de än är.

Som sagt var: Vad är likheten mellan en krokodil och en del politiker?
(Svar: Båda har stor käft och inga öron)

Uno Dahlgren
(opolitiskt fri barnvän)