Bild: Sävehof
Christoffer Brännberger och Anders Eliasson.

Linjespelaren tillbaka i Sävehof

Handboll

Efter sju år som utlandsproffs återvänder han till Sävehof – nu är Christoffer Brännberger klar för klubben.

Det var 2011 som Christoffer Brännberger spelade i Sävehof senast. Efter det har det blivit utlandsspel för den nu 28-årige linjespelaren. Senast kommer han från en sejour i Schweiz där han bland annat blivit ligamästare och spelat Champions League, men nu återvänder alltså den 200 centimeter långa pjäsen till Partilleklubben.

– Sävehof har höga ambitioner och alla förutsättningarna för att nå dem. Det ska bli kul att bli en del av en sådan klubb som är vana med att vinna. Nu blir målet att göra det samma på herrsidan som damerna lyckats så framgångsrikt med. Ser fram emot att vara med och bidra på den resan, säger Christoffer Brännberger i ett pressmeddelande.

Brännberger kommer att bli en av Sävehofs tre linjespelare tillsammans med Joakim Larsson och Eric Westergren som flyttas upp från juniorlaget på heltid efter den gångna säsongen.

Sävehofmanagern Anders Eliasson säger så här om klubbens senaste tillskott:

– En härlig kille med mycket vilja och en riktig kämpe samt som så viktigt, är en vinnare. Vi ser fram emot att Christoffer kommer till IK Sävehof och är med och bidrar för att vi vill ta närmare steg mot toppen, säger Anders Eliasson.

  • Adam Andersson031-98 50 67