Bild: LEIF LUNDVALL
NY SEGER. Vendela Lidén hos Sävedalens damer vann sin sjätte match för säsongen då de besegrade Mölnlycke IF med 4–2 på Vallhamras gräs.

Båda Sif-lagen i serietopp

Fotboll

Det går minst sagt bra för Sävedalens IF just nu. Både damerna och herrarna leder sin respektive serie. Damerna slog Mölnlycke IF och herrarna spelade 0–0 borta mot Kvarnby.

Sävedalens damer har sex segrar på åtta spelade matcher och i söndags vann de med 4–2 hemma mot Mölnlycke IF. Nellie Nygren gjorde 1–0, sedan gjorde Mölnlycke två mål innan Nellie Nygren gjorde 2–2, vilket också var halvtidsresultat. I andra halvlek satte Nathalie Larsson 3–2 efter tio minuter och i matchens sista minut fastställde Emmie Kjellström slutresultatet till 4–2.

För Sävedalens herrar blev det i lördags 0–0 mot Malmö-laget Kvarnby. Det räckte för att bibehålla serieledningen. Med sina 20 poäng på åtta matcher har de tre poäng ner till jagande Lindome GIF och FC Rosengård 1917.

I division 3 blev det förlust för Jonsereds IF då de mötte Gunnilse på bortaplan. Det började dock bra med 1–0 efter sex minuter genom Elvir Ramadani följt av 2–0 av Ville Viljanen bara sex minuter senare. Innan halvtid reducerade Gunnilse till 2–1. Resultatet stod sig till 85:e minuten då Gunnilse kvitterade. Och i 90:e gjorde de segermålet 3–2.

För de tre Partillelagen i division 5 var det blandad kompott. Det går fortsatt tungt för Öjersjö IF, trots att både Anders Svensson och Johan Karlsson var med hemma mot Utbynäs SK. I paus ledde Utbynäs med hela 0–3, något som Öjersjö inte lyckades hämta sig från. Victor Lindberg tröstmålade i 1–4-förlusten. Partille IF spelade 0–0 borta mot Älvängens IK. Och för Björndammens BK blev det 4–1 hemma mot Bergums IF. Gabriel Girjoaba gjorde två mål och Pontus Börjesson och Simon Tengfjord gjorde varsitt.

För Partille IF SC i division 6 blev det en 2–3-förlust borta mot Bergsjön SK efter ett sent insläppt mål. Målskyttar var Jonas Corneliusson och Robin Christensen.