Vi blir helt överkörda

Partille

Angående Finngösaravinen är det fruktansvärt att vi som bor i Sävedalen blir så fullständigt överkörda och våra röster i omröstningen blir ogiltigförklarade! Vad är det för politiker som skall rätta sig och vara lyhörda vad invånarna tycker och vill och sedan ändå köra sitt race?

Bygger man så många höghus som över huvudtaget inte passar in i den befintliga byggnationen i samhället så skulle man ju utav våra politiker kunna kräva att de också tänkt på att trafiken kommer att öka!? Hur kan man bygga först och sedan planera? Kom bara inte och påstå mer att ni är rädda och värnar om miljön, det valfläsket har ni sabbat!
Rör inte Finngösa, våra barn och barnbarn behöver den fina naturen! Förresten ”Ecopark”, det är nu den finaste Ecoparken man kan tänka sig, vi vill varken ha bilvägar eller stora cementlådor i vårt fina Sävedalen! Titta på Göteborgsvägen, man kan bygga vackra hus som folk trivs i!
Marie-Luise