INHOPP. Rasmus tengfjord hoppade in och räddade en poäng i och med 1-1-målet han gjorde i 86:e matchminuten. Här spelar han Best in Town i december. Arkivbild: BJÖRN DINAU

Tengfjord räddade en poäng

FOTBOLL

Med bara fyra minuter kvar av matchen mot Lindome kvitterade inhoppande Rasmus Tengfjord till 1-1 för Sävedalens IF.

Sävedalens första hemmamatch fick spelas på Ruddalens konstgräs eftersom gräsplanen på Vallhamra IP fortfarande inte är i speldugligt skick. Det blev en tuff match mot topptippade Lindome. Bortalaget tog ledningen bara ett par minuter före halvtidspaus på en straff.

Kvitteringen till 1-1 dröjde ända tills matchminut 86 då inhoppande Rasmus Tengfjord räddade e poäng till Sävedalen.

– En riktigt bra match från båda lagen. De tog över i mitten av första halvlek men vårt försvar var jättebra och de skapade inga jättechanser. Jocke Rundström var väldigt bra i målet också. Vi visade en fantastiskt fin moral och gav aldrig upp. Vi får vara nöjda med 1-1 som matchen blev men vi siktade på seger, säger Sävedalens tränare Sebastian Chitsaz på klubbens hemsida.