Bild: Stefan Larsson
Marieke Wolter, näringslivsansvarig i Partille kommun.

Nytt pris ska tilldelas framgångsrika företag

Partille

I samarbete med BRG (Buisness Region Göteborg) har Partille kommun ­lanserat ett helt nytt pris kallat Partilles ­utvecklingsföretag. Priset ska delas ut årligen till ett framgångsrikt företag i kommunen.

Ett lyckligt företag kommer att tilldelas priset Partilles utvecklingsföretag under vårens näringslivskväll med start den 15 maj 2018. I potten ligger ett års medemskap i BRG:s tillväxtprogram Expedition Framåt.

Med det nya priset vill vi ge framgångsrika, lokala företag en välförtjänt knuff framåt. Samt en chans att finslipa sin strategi för fortsatt utveckling och långsiktig lönsamhet genom Expedition Framåt, säger Marieke Wolter, näringslivsansvarig i Partille Kommun, i ett pressmeddelande.

Kandidaterna tas fram av BRG tillsammans med Partille kommun. BRG gör ett första urval på cirka tio till femton potentiella Partilleföretag med en omsättning på minst 500 000 kronor per år. Därefter väljer kommunen tre av dessa företag som nomineras till priset. Slutligen utser en jury, med representanter från tillväxtprogrammet Expedition Framåt, vinnaren.

BRG har tillsammans med näringslivscheferna i Göteborgsregionen tagit fram konceptet för utdelning av ett pris till potentiella tillväxtföretag. Men det är frivilligt för kommunerna att använda sig utav denna utmärkelse eller ej.

  • Marcus Carlsson