Anders Eliasson.

Målet: Knyta fast nyckelspelarna

Handboll

Sävehofdamerna är mitt i ett brinnande slutspel – då jobbar klubben hårt med att förlänga kontrakten med viktiga pjäser inför nästa säsong.

Sävehoftränaren Henrik Signell kommer att lämna klubben till nästa säsong för uppdraget som förbundskapten för landslaget. Det har stått klart sedan en tid och jobbet med att hitta en ersättare pågår för fullt.

– Vi har några namn som vi för dialoger med, säger Sävehofs manager Anders Eliasson.

Men det är inte bara en ersättare till Signell som klubben jobbar på. Det handlar också om att knyta fast några viktiga pjäser till nästa säsong. Spelare som efter det pågående slutspelet står kontraktslösa.

– Vi har några nyckelspelare som vi hoppas få klart med inom en snar framtid. Vi jobbar på det, men det krävs ju två för att det ska bli helt klart, säger Anders Eliasson.

Vilka spelare rör det sig om?

– Jag vill inte lämna några namn just nu, utan nu vill vi att spelarna ska kunna fokusera fullt ut på slutspelet och semifinalen mot Skuru, säger Eliasson.

På herrsidan har man kontrakt med stommen i laget även inför nästa säsong, men även där jobbar man just nu med att få behålla ett par spelare.

För ni förhandlingar med några spelare utifrån i dagsläget?

– Vi har samtal med ett par stycken. Så mycket kan jag säga, säger Anders Eliasson.

  • Adam Andersson031-98 50 67