Kalle Jung.

Ljung ny ordförande i Jonsered

Fotboll

Han har suttit med i styrelsen i Jonsereds IF under en tid, men nu har Kalle Jung tagit över posten som ny ordförande i klubben.

I förra veckans upplaga av Partille Tidning skrev vi att Jonsereds IF efter en väldigt turbulent försäsong blivit av med sin sportchef och ordförande. Sportchefsposten har klubben valt att inte behålla, men däremot har klubben sedan ett extrainsatt styrelsemöte den 27 mars valt en ny ordförande och det blev ett bekant ansikte för styrelsen i form av Kalle Jung.

– Jag är väldigt mån om att vi ska jobba för medlemmarna i föreningen. Givetvis är vårt a-lag det lag som representerar oss, men våra ungdomslag är minst lika viktiga, säger Kalle Jung.

Jif:s nya ordförande håller med om att den senaste tiden har varit turbulent i föreningen och det första uppdraget blir att reda ut alla vårens frågetecken.

– Det är klart att vi hade velat ha bättre förberedelser inför seriestarten, men nu handlar det om att se till att allting sköts på rätt sätt, säger Kalle Jung.

Vad som egentligen hände när Martin Viggeborn fick lämna sitt tränaruppdrag redan innan säsongen kan han i dagsläget inte gå in på.

– Jag kan inte kommentera det just nu. Det får vi ta senare. Som läget är så är det Fredrik Robertsson som är tränare för a-laget, säger Kalle Jung.