Bild: Sävehof
Elin Hallagård.

Klart: Hon förlänger kontraktet med Sävehof

Handboll

Gjorde comeback i slutet av grundserien, storspelade i den tredje kvartsfinalen mot Boden – nu förlänger också Elin Hallagård kontraktet med Sävehof.

Det är ett 1+1-kontrakt som Elin Hallagård skrivit på för Sävehof. Efter att ha blivit mamma kring årsskiftet var comebacken till handbollen och framför allt datumet på densamma väldigt ovisst, men den 180 centimeter långa mittnian var tillbaka under de avslutande grundspelsmatcherna mot alla odds och börjar nu bli varm i kläderna på allvar.

När Sävehof slog ut Boden ur slutspelet var Hallagård en av de stora nyckelspelarna i matchen där som avgjorde kvartsfinalserien med bland annat sju mål på sju skott.

Nu har hon alltså även förlängt sitt kontrakt med klubben.

– Jag känner att jag har mer att bevisa och trivs bra i Sävehof. Nästa säsong blir spännande med lite nytt folk i föreningen också, säger Elin Hallagård i ett pressmeddelande.

Sävehoftränaren Henrik Signell om Hallagårds kontraktsförlängning:

– Elin har bevisat att hon har mycket kvar att ge på en handbollsplan. Hon har verkligen kommit tillbaka med energi och målvetenhet som hon inte haft tidigare. riktigt roligt, säger Henrik Signell.

  • Adam Andersson031-98 50 67