Idrottspris delas ut på fredag

Handboll

I samband med Sävehofs Enkronasmatcher nu på fredag kväll kommer Partille Tidnings idrottspriser för 2017 att delas ut.

Kvällen startar klockan 18.00 med en väldigt viktig match för Sävehofs damer mot IK Heid, allt för att klara en plats bland de fyra bästa i serien som ger en fördel i stundande slutspel. När damerna är färdiga spelar Sävehofs herrar mot Malmö, herrarna som redan är klara för slutspel.

I halvtidspausen på herrarnas match som startar 19.45 kommer Partille Tidnings idrottspriser för 2017 att delas ut. Årets senior Andreas Kramer (friidrott), årets lag Sävedalens IF (fotboll), årets specialpris Handboll för alla, årets junior August Erlingmark (fotboll) och årets ledare Henrik Lundquist rugby).

Sävehof bjuder på entrén så passa på att se dam- och herrhandboll i toppklass samtidigt som du får möjlighet att hylla kommunens främsta idrottare 2017.