Arkivild: BJÖRN DINAU

En knivskuren vid slagsmål i Allum

Partille

Ett bråk mellan flera personer bröt ut vid en butik i Allum under måndagskvällen. Enligt de första uppgifterna från polisen har en man blivit slagen i huvudet med ett basebollträ och en annan man blivit knivskuren i armen.

Det var vid 21-tiden på måndagskvällen som larmet kom till polisen. Enligt de första uppgifterna ska två män ha blivit jagade och därefter misshandlade av flera gärningsmän. Gärningsmännen ska sedan ha sprungit från platsen, och när polis och ambulans anlände fanns bara de två misshandlade männen kvar.

– Någon har blivit slagen i huvudet med ett basebollträ, en annan har en knivskada i armen, säger Peter Adlersson, presstalesperson på polisen.

Ena offret är i 18-årsåldern. I övrigt är åldrarna på de inblandade oklart. Ett av offren fick föras till sjukhus med ambulans.

Flera polispatruller arbetade under kvällen med att söka efter gärningsmännen. Vid 22-tiden hade polisen kontrollerat ett antal personer i anslutning till platsen, ingen hade dock gripits men polisen menar att det finns goda möjligheter till att hitta gärningsmännen.

– Utredningsläget kanske gör att vi kan gripa någon så småningom, säger Peter Adlersson till GP.