Flera inbrott under veckan

PARTILLE KOMMUN

Såväl bostäder som skolor har haft påhälsning av tjuvar under veckan som gått.’

Vid klockan 18 i torsdags kom larm om ett bostadsinbrott på Morkullesträcket i Partille. Tjuven hade brutit upp altandörren och sökt igenom bostaden. Det är i nuläget oklart vad som stals.

Klockan 22.25 samma dag larmades polisen till Oxledsskolan i Sävedalen. En anmälare hade hört glaskross. I skolan syntes tre personer röra sig med ficklampor. De lämnade sedan platsen i en mörk bil. Även där är det oklart vad som stals.

I lördags eftermiddag inträffade nästa inbrott, den gången i en bostad på Jons väg i Jonsered. Bostadsinnehavaren kom hem och upptäckte att ett fönster var uppbrutet. Vid anmälningstillfället var det inte känt vad som stulits.

Vid halv ett, natten till måndag, bröt sig två personer in i Öjersjö brunn skola i Öjersjö. Man krossade ett fönster med en sten och tog sig därefter in i lokalerna. Gods stals, exakt vad är oklart.

Som vanligt har ett antal bilar har påhälsning av tjuvar, den här veckan inte mindre än nio stycken. Av dessa stod två i Sävedalen och resterande i Partille.