Arkivbild: BJÖRN DINAU
Mattias Wetterberg, Team Pergamon.
Arkivbild: BJÖRN DINAU
Mattias Wetterberg, Team Pergamon.

Pergamonfemma i Team Sweden

BowlingBowlingens förbundskapten Johan Ekström har inför de två närmaste åren tagit ut ett nytt Team Sweden som består av tio herrar. Fem av dessa representerar Team Pergamon: Martin Larsen, Mattias Wetterberg, Daniel Fransson, Jesper Svensson som varit med förr samt den nye i gänget som är vänsterhänte Mattias Olsson.

– Mattias fick en hel del att jobba på av oss när vi var i USA i somras. Han har tagit ett stort jobb och har utvecklats mycket och han förtjänar en plats, säger Johan Ekström till swebowl.se.

VM för herrar spelas i Hong Kong hösten 2018 och EM i München, Tyskland sommaren 2019. Spelarna i Team Sweden får lite extra hjälp med träning av landslagsledningen och tillgång till resurspersoner från bland annat Riksidrottsförbundet. Det finns även två platser som hålls öppna i Team Sweden.

Team Sweden, herrar 2018/19

Pontus Andersson och Peter Hellström, Team Clan. Martin Larsen, Mattias Wetterberg, Daniel Fransson, Jesper Svensson, Mattias Olsson, Team Pergamon. James Gruffman, Team Alingsås. Markus Jansson, BK Jösse. Robin Persson, IS Göta.

gillaptpafacebook