Bild: BJÖRN DINAU
MEGALOPPIS. Första lördagen i februari förvandlas Partille arena till ett enda stort loppistorg.

Laddar för megaloppis

Partille

Lördagen den 3 februari kommer Partille arena att fyllas till bredden med fynd när Bagageloppis arrangerar Västsveriges största loppis.
– Vi ska fylla hela arenan med utställare och besökare, säger Christoffer Dagh på Bagageloppis.

Första lördagen i februari förvandlas Partille arena till ett megastort loppistorg när Bagageloppis, mest kända för bakluckeloppisen i Slottsskogen, kommer till Partille.

– Det ska bli kul. Det är en stor och bra arena, lättillgänglig, så vi är glada att vi fått chansen att arrangera en loppis där, säger Christoffer Dagh.

Loppisen kommer att fylla hela arenan – A och B hallen, entréhallen och foajén på andra våningen.

– Det blir en klassisk bordsloppis. Vi har plats för totalt 330 utställare och är inte så långt ifrån fullbokade i nuläget, säger Christoffer.

Utställarna väljer själva vad som ska säljas vilket innebär att besökarna kommer att bjudas på en salig blandning med allt från retroprylar och inredning till skor och kläder.

– Utöver det kommer det att finnas tre caféer öppna och vi kommer även att ha en hörna för barnen med trampbilar och hoppborg.

För den som är sugen på att besöka loppisen går det att förköpa entrébiljett redan nu.

– Det är för att man ska komma in snabbare. De med förköpta entrébiljetter får komma in via en VIP-kö.

Något annat som är bra att tänka på om man planerar att besöka loppisen?

 Att ha med sig påsar att packa i. Sen har de flesta Swish nu för tiden men det kan ändå vara idé att ha med sig lite kontanter. Köper man något som man sedan inte vill släpa runt på inne i arenan kommer det finnas möjlighet att lämna in sina fynd i garderoben, säger Christoffer.