Flera misstänkta narkotikabrott

KommunenFlera misstänkta narkotikabrott har inträffat i kommunen den senaste veckan.

I onsdags eftermiddag fick polisen samtal om att de pågick narkotikaförsäljning i närheten av Bisittarevägen i Partille. När polisen kom till platsen påträffade man två unga män som rapporterades för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Den ene av dem hade en mindre av vad som tros vara narkotika på sig och är därför även misstänkt för innehav.

Vid 22.30 i fredags kväll larmades polisen till bussterminalen i Allum där en ung man visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Han rapporterades för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Strax efter midnatt, natten till söndag, kontrollerade polisen ett fordon på Oluff Nilssons väg. I bilen satt två unga män som båda visade tecken på narkotikapåverkan. Den ene av dem rapporterades för ringa narkotikabrott genom eget bruk, den andre för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

gillaptpafacebook