Trygghetsboende i Partille

DebattHar anmält mig till trygghetsboende i Partille för ett år sedan. Fick brev att från och med september 2017 har Partillebo hand om detta.

Har i flera dagar försökt nå den person på Partillebo, som handhaver det. Damen i Partillebos växel visste inte vem det var, blev kopplad till flera, som inte svarade. Då kopplade Partillebo mig till kommunen stället, här visste ingen heller vem som har ansvaret för trygghetsboende. Jag gav då upp, två halva dagar i telefon utan svar! Jag ville veta min plats i kön, men det verkar omöjligt.

Jag vet att det nu finns 195 personer i kö till trygghetsboende, och det beräknas bli 10 lägenheter lediga per år. Jag som bara stått ett år i kön får då räkna med 19 år innan jag får en plats! Den som lever får se!
Atlesdotter

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillaptpafacebook