Svar angående återvinningsstationer

DebattSvar till: ”Återvinningsstationer – sanitär olägenhet”

Lennart Olsson skriver den 14/12 en insändare om nedskräpade återvinningsstationer
Först vill jag säga tack Lennart, för att du uppmärksammar samhällsproblemet med nedskräpning i allmänhet och nedskräpning på återvinningsstationer i synnerhet. Detta är verkligen ett problem för alla inte bara för oss på FTI som ansvarar för de obemannade återvinningsstationerna. Det är ett problem för hela Partille kommun och medborgarna.

Möjligen behövs tydligare information till medborgarna om hur avfall ska hanteras inom kommunen. Vi gör vad vi kan för att nå medborgarna, bland annat genom kampanjen, www.latgammaltblinytt.nu där artisterna Magnus Carlsson, Weeping Willows, Titiyo och Ebbot berättar om sitt engagemang för att fler ska återvinna mer. Informationen finns tillgänglig utan kostnad för kommuner att använda där det passar in.

Vi städar vid våra obemannade återvinningsstationer minst en gång i veckan – men vi gör det inte för att ta bort tappade grovsopor utan för att rensa upp eventuella förpackningar och tidningar som kan hamna på marken av misstag. Låt oss ta krafttag gemensamt och hålla rent och snyggt på de obemannade återvinningsstationerna. Annat avfall lämnas enligt kommunens information.

Magnus Örnborg
Regionchef

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillaptpafacebook