Kroppsstraff är förbjudet – utom i trafiken

DebattVägbulor drabbar inte i första hand fortkörare utan människor med ryggproblem. Man drabbas även som passagerare trots att man har små möjligheter att påverka hastigheten som till exempel när man åker buss över gatstenarna i kommunens många rondeller.

Ledproblem kostar samhället stora belopp. Skadorna kanske inte orsakats av trafikhindren men befintliga skador förvärras. Cykelfällor är ett undantag som direkt kan ge allvarliga skador vilket framförallt drabbar ungdomar.
Med en större och dyrare bil känns trafikhinder mindre samtidigt som alla fordon slits snabbare vilket hjälper till förklara varför hindren finns. Fordonsindustrin tjänar pengar på dem och välbeställda drabbas mindre.
Mats Liljedahl

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillaptpafacebook