Arkivbild: Björn Dinau
Arkivbild: Björn Dinau

Fortsatt många inbrott

KommunenPå flera olika adresser har inbrottstjuven slagit till den senaste veckan. Dessutom har bilinbrotten ökat igen.

Inbrottsvågen i Partille fortsätter att hållas konstant. Från den gångna veckan noteras totalt nio anmälda inbrott och inbrottsförsök i kommunen.

På Furuliden i Partille var tjuven extra påpasslig. Ett par var ute och tog en promenad under torsdagskvällen förra veckan när en tjuv slog till i deras hem. En fönsterrut­a krossades och brytmärken på dörren kunde noteras när paret kom hem till bostaden. Några krukor var också nedrivna, men inne verkade ingen ha varit vilket gör att rubriceringen stannar vid inbrottsförsök.

På Bragevägen i Sävedalen och Björndammsterrassen i Partille har fönster brutits upp och saker har stulits, dock oklart vad. Boende på Skolvägen i Partille råkade ut för ett inbrott där smycken ska ha tagits, till ett okänt värde.

En person boende på Klintegårdsvägen i Partille noterade under fredagseftermiddagen att det hördes märkliga ljud på baksidan. Personen trodde att det var hens son som hade kommit hem, men det visade sig vara en person som försökte bryta sig in.

Via altandörren ska tjuven ha tagit sig in i bostäder på Helge Källas väg, Smedjegårdsvägen och Ulvåsvägen. Okänt vad som ska ha stulits.

Det var inte bara i bostäder som det i veckan var inbrott. Partille gymnasium blev sent under lördagskvällen stölddrabbat då gärningsmän
k­rossade ett fönster och tog sig in. Exakt vad som stulits är även här oklart.

Vad gäller inbrott i bil den senaste veckan har det, efter en lite lugnare tid, ökat lite igen. Totalt åtta bilinbrott har anmälts, sex i Partille och två i Öjersjö.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillaptpafacebook