Arkivbild: LEIF LUNDVALL
TRE ÅR. Sävehofs storskytt William Bogojevic har skrivit på för tre nya år i föreningen.

Bogojevic förlänger tre år

Handboll

Niometersskytten William Bogojevic har varit en av Sävehofs bästa spelare under säsongen. Nu har han förlängt sitt kontrakt med klubben.

Han startade sin karriär redan i handbollsskolan och har varit Sävehof trogen sedan dess. William gjorde sin A-lagsdebut på hösten 2014. William har hunnit med 65 fullträffar på 17 matcher hittills den här säsongen. Hans nya kontrakt sträcker sig över tre år.

– Det känns otroligt bra att fortsätta min utveckling som handbollsspelare i Sävehof. Jag är väldigt glad att de tror på mig och väljer att satsa på mig. Jag ser inte någon bättre plats för mig att ta nästa steg i min karriär, säger William Bogojevic på klubbens hemsida.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det