Återvinningsstationer – sanitär olägenhet

DebattHur länge skall vi acceptera hur folk missköter våra återvinningsstationer i kommunen. Här slängs kläder, matavfall, möbler, elapparater med mera, oftast på marken. Om det är okunskap eller att folk ej bryr sig vet jag ej, men lutar mest åt det sistnämnda. Upplevelsen vid stationerna blir inte bättre av att behållarna är riktigt smutsiga. Borde lätt gå att hålla fräscha. Dags att sätta upp kameror ihop med tydlig information vad som gäller, samt att nedskräpning är olagligt och beivras. Tyvärr är det samma problem i våra soprum, men det får vi boende givetvis själva ta hand om.

Lennart Olsson, Sävedalen

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillaptpafacebook