Trög start på VM i Las Vegas

BOWLING
Hittills har det gått trögt för Sveriges herrar och damer på VM i bowling som spelas i Las Vegas, USA. Partille har fyra spelare i det svenska herrlaget; Jesper Svensson, Mattias Wetterberg, Martin Larsen och Daniel Fransson, alla i Pergamon. Och i damlaget Nina Flack från X-calibur.

I singelspelet lyckades Martin Larsen bäst då han kom på 13:e plats. Nina Flack kom 25:a. Efter singelspelet var det dags för tvåmannalag. Där var det Martin Larsen tillsammans med Jesper Svensson som lyckades bäst i Partillegänget med sin 29:e-plats. Men efter fyra serier låg Daniel Fransson och Mattias Wetterberg tvåa med sina 1685 poäng.
– Det kändes som vi kom in i ett flow och bowlade bra. Det kändes som banan var på väg till oss och att det både jag och Mattias gillar att göra skulle funka. Sen gjorde det inte det, säger Daniel Fransson frustrerat på swebowl.se.

Fransson och Wetterberg blev till slut 39:a.
VM i Las Vegas fortsätter med tremanna, femmanna och avslutningsvis Masters. Sista dagen är 4 december.
Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det