• Rumble of the Kings. Iman Barlow, Eng – Sofia Olofsson, Sve.
  • Sofia Olofsson
  • Constantino Nanga
  • Arthur Kyshenko
  • Constantino Nanga, Sve – Arthur Kyshenko, Ukr.

Dags för thaiboxningsfest

Thaiboxning

Ikväll smäller det i Partille när Rumble of the Kings kommer till arenan. Sofia Olofsson ska gå en match om världsmästarbältet mot brittiskan Iman Barlow. Under fredagens invägning och ”stare down” visade de att uppladdningen börjat på allvar.

Ikväll ska Sveriges thaiboxningsdrottning Sofia Olofsson försvara sin WMC-titel mot brittiskan Iman Barlow. Sofia har vunnit allt som går att vinna, EM, VM och World Games. Hon har gått 45 matcher och förlorat sex. För motståndet står den 24-åriga brittiskan Iman Barlow som i och med mötet går sin hundrade match. Hon har bara förlorat fem. När PT träffade Sofia under en snabbvisit i Partille arena visade hon att hon tror på sig själv även om hon har respekt för sin motståndare.

– Jag tror det blir jämnt. Det går att vinna mot alla, sa hon då.

Under fredagen var det invägning och ”stare down” i Göteborg. Samtliga tävlande klarade invägningen. När Sofia Olofsson klev upp på vågen såg hon avslappnad ut. Hon bjöd till och med på ett leende, men när hon klev av scenen var det tydligt att hon har fullt fokus på kvällens match. Hon ville inte ge några intervjuer utan försvann iväg direkt.

 

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det