TILLBAKA. Håkan Hellström kammade hem guldmicken för bästa live-akt 2016 på årets gala i Partille arena, 2018 är galan tillbaka. Arkivbild: BJÖRN DINAU
TILLBAKA. Håkan Hellström kammade hem guldmicken för bästa live-akt 2016 på årets gala i Partille arena, 2018 är galan tillbaka. Arkivbild: BJÖRN DINAU

P3 Guld tillbaka i Partille

PARTILLEDen 20 januari står Partille arena åter igen värd för P3 Guld-galan. Den stora musikgalan återvänder då för att hylla det svenska musikåret 2017.

Programledare för 2018 års gala är rutinerade P3-medarbetaren Tina Mehrafzoon och skådespelaren Adam Pålsson som gör det för första gången.

– Jag blev så smickrad att jag tackade ja av bara farten när jag fick frågan om att leda P3 Guld. Nu undrar jag vad jag har gett mig in på, det blir antagligen mitt första och sista programledarjobb. Men som tur är så är det inte jag och Tina som ska stå i fokus utan musiken, säger Adam Pålsson i ett pressmeddelande.

Tina Mehrafzoon leder galan för fjärde gången i rad och står för rutinen hos programledarduon.

– Jag älskar P3 Guld för att det är den fetaste hyllningen till det gångna årets musik och artister. Och för att det är en värdig gala där vi tar musik och populärkultur på allvar, säger Tina Mehrafzoon.

P3 Guld kommer att direktsändas i både P3 och SVT1. Under galan kommer det att delas ut priser i totalt nio olika kategorier till de artister som utmärkt sig mest under det gångna året. Galan arrangeras för 16:e gången och kommer att bjuda på unika liveframträdanden och en summering av året. Vilka artister som kommer uppträda på galan har ännu inte avslöjats. Och de artister som nominerats i de nio kategorierna offentliggörs först den 30 november.

Musikfesten inleds redan klockan 18.00 med en förfest med mingel, P3-profiler, discjockeys och livemusik. Förfesten ingår i P3 Guld-biljetten som redan har börjat säljas på Partille arenas hemsida. Själva galan startar 21.00.
En som är väldigt nöjd över att P3 Guld kommer tillbaka är Partille arenas evenemangschef Daniel Claeson:

– Det blev kärlek vid första ögonkastet mellan P3 Guld och Partille arena och nu får vi chansen att gå vidare i relationen. Vi räknar med slutsålt och världens bästa galafest, säger han.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillaptpafacebook