Arkivbild: LEIF LUNDVALL
OVISST. Mikael Kubic och hans lagkompisar i Öjersjö får vänta och se om det blir kvalspel för att hänga kvar i division 5.
Arkivbild: LEIF LUNDVALL
OVISST. Mikael Kubic och hans lagkompisar i Öjersjö får vänta och se om det blir kvalspel för att hänga kvar i division 5.

Ovisst läge för Öjersjö

FotbollI den sista omgången av division 5 spelade Öjersjö 2–2 borta mot IK Zenith. Laget slutade på tionde plats och får nu invänta andra kvalresultat för att se om det blir kvalmatcher eller om säsongen är slut.

I den allra sista matchen var det rekordjämnt i botten av division 5A. För Björndammens BK, som låg i ingen mans land, blev det förlust med 0–4 hemma mot Angered MBIK. För Öjersjö var det ett desto viktigare möte borta mot Zenith. En seger skulle vara lika med ett säkrat kontrakt, men efter sex minuter gjorde Zenith mål. I andra halvlek vände Öjersjö till 1–2 efter mål av Simeon Bruhn och Mattias Gidlöf. Ett självmål förstör och matchen slutar 2–2. Nu är det oklart om det blir kval eller inte för att hänga kvar. Om Jonsereds IF eller Göteborgs FF vinner sin kvalgrupp slipper Öjersjö kvala, annars blir det kval mot Hovås Billdal, tia i division 5B.

I division 6 förlorade Partille FC med 0–4 i fredags borta mot Croatia Göteborg och i tisdags kväll spelade de 1–1 mot Sveakurd FC. Med en match kvar ligger Partille sist i tabellen, med två poäng upp till Croatia Göteborg som ligger fyra placeringar högre upp. I sista matchen möter de Bergsjön SK hemma på konstgräset i Lexby.

Sävedalens damer körde över Chalmers studentkårs IS med 12–1 i söndags. Lagets båda Nathalie Larsson gjorde varsitt hattrick, Emma Junermark gjorde två och Kajsa Martinsson, Vendela Lidén, Elsa Jörstam samt Johanna Svedberg gjorde ett mål var.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillaptpafacebook