HITTADES. Det var på den här uppställningsplatsen för lastbilar som den medvetslösa mannen hittades i söndags. De två misstänkta männen släpptes under tisdag eftermiddag. Bild: BJÖRN DINAU

Misstänkta chaufförerna släppta

PARTILLE

De två lastbilschaufförer som häktades förra veckan misstänkta för grov misshandel på den medvetslöse man som hittades på en uppställningsplats för lastbilar släpptes under tisdag eftermiddag.

Åklagare Ulrika Åberg berättar att de förhör som hållits inte har lett fram till att misstankegraden kunde höjas från skäligen misstänkt till sannolika skäl.

– Därför var jag tvungen att släppa de båda männen. Nu väntar vi in svar från den tekniska undersökningen för att förhoppningsvis få reda på något som kan förklara vad som har hänt, säger Ulrika Åberg, åklagare.

Mannen som hittades medvetslös på uppställningsplatsen har inte kunnat höras än utan vårdas fortfarande på Sahlgrenska sjukhuset.

– Han har inte varit kontaktbar sedan han hittades, säger Ulrika Åberg.

Rent formellt är de två män som under tisdag eftermiddag släpptes fortfarande skäligen misstänkta. Åklagaren väntar nu in svaren från den tekniska undersökningen.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det