• 13-årige Lucas Attholm från Partille Trial visar upp sin skicklighet med cykeln.
  • IK Sävehof, Partille Hockey och Sävedalens IF träffades på mässan. Från vänster: Emma Fernis, Anders Eggert, Olivia Mellegård, Max Johnsson, Johan Jakobsson, Linnea Pettersson, Joakim Larsson, Victor Bertilsson, Vetle Eck Aga och Jonatan Viker.
  • Föreningskonsulent Sandra Cronehag i samspråk med Mikael Niklasson och Tommy Hansson från Team STS RC.
  • Partille Hemslöjds- och Konsthantverksförening visar upp sina produkter för Jessica Cooper och Malin Karlsson från Friskis & Svettis.
  • Unga mc-förmågor från Partille Trial.

Föreningsmässa på arenans ettårsdag

PartilleFör ett år sedan invigdes Partille Arena med buller och bång med bland annat med en föreningsmässa. I lördags var mässan tillbaka, dock i något mindre tappning.

Att Partille har ett rikt föreningsliv fick vi ännu ett prov på. Drygt tjugo föreningar ställde ut och visade vad de har att erbjuda. På plats fanns allt från natur-, kultur- och idrottsföreningar som ställde ut och visade upp sina verksamheter.

Redan utanför arenan möttes man av en häftig ljudkuliss som dels kom från Partille Trial där klubbens yngre förmågor visade sina konster med motorcyklar och cyklar och också av Team STS som radiostyrde sina bilar.

– Vi har ingen tävlingsinriktning utan vi kör bara våra bilar och har kul, säger Mikael Niklasson från klubben och berättar att de nu är 111 medlemmar och håller sedan något år tillbaka till på en bana i Jonsered.

Förutom att utställarna visade upp sin verksamhet ligger det ett stort värde i att de olika föreningarna vid ett sådant här tillfälle kan träffa varandra och utbyta erfarenheter.

Tyvärr ganska glest mellan besökarna på mässan, i alla fall till en början.

– Vi har försökt att marknadsföra mässan och hade hoppats på mycket folk. Konkurrensen en sådan här dag är stor med skördefest, Allum, vackert höstväder och mycket annat. Vi får väl utvärdera det hela och fundera på om det blir någon mer mässa nästa år, säger Sandra Cronehag som är föreningskonsulent på kommunen.

  • Leif Lundvall
Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillaptpafacebook