Väg i Finngösaravinen ett omodernt förslag

Debatt

I veckan har samråd om förslaget Partille Eco Park hållits i kommunhuset. I planprogrammet finns en vägförbindelse genom Finngösaravinen föreslagen. Vägens vara eller inte vara i Finngösaravinen tycks vara en fråga som vägrar försvinna från den politiska dagordningen i vår kommun.

För Miljöpartiet är saken i vart fall klar – framtidens trafikproblem byggs inte bort med nya bilvägar i skyddsvärd natur. Människorna som bor här kommer fram klimatsmartare med rätt politik. Planera istället nya bostäder med cykel- och kollektivtrafik som norm och låt inte bilen diktera villkoren för samhällsplaneringen!
Leonel Bylund
Miljöpartiet de gröna i Partille

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det