• Bild: LEIF LUNDVALL
    IK SÄVEHOF. F03-laget laddar upp på Härlanda Park inför första matchen i Partille Cup. Laget gick för guld, men det slutade med en kvartsfinal.
  • Bild: LEIF LUNDVALL
    Sävehofs lag i äldsta klassen, U21, med många av A-lagsstjärnorna i laget vann mot kanadensiska Saskatchewan med stora siffror. Efter matchen blev det som sig bör lagfotografering.

Succé för Partille cup

HandbollI årets upplaga av Partille cup deltog 22 500 spelare från 43 olika länder vilket är nytt rekord. Igen.

Vädret var gynnsamt och när tävlingsveckan var till ända kunde tävlingsledningen pusta ut och summeringen blev – det har varit en strålande turnering.

Sävehof deltog som vanligt med många lag, närmare bestämt 61 stycken, i de olika klasserna. Bäst gick det för F21 som vann hela turneringen efter en dramatisk final mot Aranäs där det blev seger med 18–17. I laget spelade bland annat a-lagstjärnor som Emma Ekenman Fernis, Olivia Mellegård, Hanna Örtorp och Isabella Mouratidou.

Även i herrarnas äldsta klass ställde Sävehof upp med ett stjärnspäckat lag med många a-lagsspelare. Laget tog sig till final där det dock blev förlust mot Hjortshöj med 18–15.

I P18 och i F10 tog sig Sävehof till final, men fick där nöja sig med andra platsen.För övrigt var det som vanligt massvis med bra placeringar för lagen från hemmaklubben.

  • Leif Lundvall
Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillaptpafacebook