Sporten tar inte semester

SportUnder sommaren när Partille Tidning har uppehåll och de flesta har semester är det ändå full aktivitet på många idrottsarenor i Partille med omnejd. Det är  framförallt de yngre som håller igång och överallt ser man idrottsklädda ungdomar från jordens alla hörn. Det är Partille Cup, Gothia Cup, Världsungdomsspelen, SM-veckan och mycket, mycket annat.

Jämfört med andra somrar har det varit ovanligt händelserikt med mängder av fina prestationer inom olika idrotter. Här hittar du ett axplock av vad som hänt och det är naturligtvis Sävedalskillarna Andreas Kramers framfart på löparbanorna och August Erlingmaks succé i Blåvitt som är det mest anmärkningsvärda.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillaptpafacebook