• Bild: PRIVAT
  LÅTSASDOMARE. Malin Theorin Wallander, PRK, som var volontär i säkerhetsgruppen på Heden fick en dag hoppa in i en domarkur och låtsas vara domare för att paradressyrekipagen skulle få träna under verkliga tävlingsformer.
 • Bild: PRIVAT
  FLAGGVAKT. Erica De Coursey, PRK, är flaggvakt för att möjliggöra en säker passage för några av hästarna som var med på invigningen.
 • Bild: PRIVAT
  DRESSYRSTALL. Emily De Coursey, PRK, tyska Marion och Anna Westphal, PRK, som ingick i säkerhetsgruppen för dressyrstallet under en paus i flaggandet.
 • Bild: PRIVAT
  VINNIE. Catarina Warnborg, PRK, fick hälsa på ATG-hästen Vinnie när han var på besök. Catarina var gruppledare för säkerhet på Heden.
 • Bild: PRIVAT
  FIN VY. Carina Kjeller, PRK, under en visning av arenan ett par dagar innan tävlingarna drog igång. Det är högt där uppe på översta läktarplats!
 • Bild: PRIVAT
  STJÄRNMÖTE. Filippa Wallander tillsammans med sin kompis Josefine träffade Sveriges stjärnryttare Malin Baryard.

Partille ridklubb med på EM

RidsportPartille ridklubb har varit med under arrangemanget av Europamästerskapen i hästsport som pågått under en veckas tid i Göteborg. Vi på PT har fått ta del av ”bakom kulisserna”-bilder.

Medlemmar i Partille ridklubb har varit volontärer och bland annat deltagit i säkerhetsgruppen, agerat flaggvakter och suttit med i Show office-gruppen. Det har varit en minst sagt händelserik vecka för alla de som fick vara en del av det stora EM-arrangemanget.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillaptpafacebook