Hotfull man med kniv

PARTILLEI onsdags förra veckan kom en känd gärningsman in på Maxi i Allum. Han gick direkt till en kassa och sa ”Ge mig mina 20 kronor” till personalen. När han inte fick pengarna måttade han ett slag som målsägande lyckas ducka för. Mannen gick ut, med en ordningsvakt i hasorna. Väl ute drog mannen fram en kniv och uttalade verbala hot mot vakten. Polis kom till platsen och tog hand om mannen, född 1962 från Partille. Anmälan om brott mot knivlagen, olaga hot, försök till misshandel och hot mot tjänsteman skrevs.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillaptpafacebook