Malin Levin
Bild: Björn Dinau
Malin Levin Bild: Björn Dinau

Att utmana mig själv gör att jag växer

KRÖNIKASom man letar efter en partner har jag under en längre tid letat efter min tredjedel i livet, det vill säga den rätta arbetsplatsen. Några år av förvirrat letande har det allt blivit nu. Jag har hela tiden en inre drivkraft som fortsätter sträva framåt även om jag är trött, jag vill alltid lära mig nya saker. Jag tänker ofta att det bara är ett jobb men för mig blir det alltid något mer, en vardag där privatliv och arbete flyter ihop. Detta är något som jag själv valt och fortsätter välja då jag märker att jag saknar det när det uteblir.

Vad motiverar dig i ditt arbete? Är det de bekväma arbetstiderna, de trevliga arbetskamraterna eller lönen som hamnar på kontot den 25:e? Är det den fina engelska befattningen som inger status och makt eller är det din känsla av att ge tillbaka något till det samhället som en gång uppfostrade dig? Oavsett så spenderar vi mycket tid på vårt arbete och det är en fördel om det känns bra i magen när klockan ringer på måndagsmorgonen.

Nu har jag gjort det igen, det vill säga omvärderat mina krav på sysselsättning, åter kastat mig ut i det outgrundliga och ska ge mig in i ännu en ny bransch med nya arbetsuppgifter. Arbetsmässigt den största utmaningen hittills. Snart landar jag i en spännande bransch som jag länge tittat på från utsidan och tänkt att där vill jag jobba någon gång i framtiden. En plats med en internationell puls, ett ställe som aldrig sover, ett ställe med samma inre driv som jag har. Jag tror helt klart vi är ämnade för varandra. Far å flyg så roligt det skall bli.

Utgå från din egen potential, är du på rätt ställe? Kanske bär du på en dröm eller en tanke om att prova något annat? Det är väldigt viktigt att orka och våga tro på sig själv när man driver sin egen utveckling, ingen annan kommer lösa detta för dig. Det finns alltid två val, ett steg tillbaka in i säkerheten eller ett steg fram där du tvingas utvecklas.

  • Malin Levin
Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillaptpafacebook