• Bild: LEIF LUNDVALL
    Oss kollegor emellan. Målvakten Pelle Wallander tillsammans med Sävedalens A-lagsmålvakter Joakim Rundström och Richard Jansson.
  • Bild: LEIF LUNDVALL
    Lagfoto med spelarna i Sävedalens IF och killarna från daglig verksamhet som själva spelar fotboll i Grunden Bois.
  • Bild: LEIF LUNDVALL
    Ante Perisic, som också är en stor SIF-supporter, testar skott tillsammans med bland andra Anders Eggert och Fredrik Alnäs.

Årets roligaste träning

Sävedalen

Årets roligaste träning. Ett par gånger om året får Sävedalens a-lag väldigt uppskattat sällskap på träningen av Pelle Wallander, Ante Perisic, David Olsson, Marcus Sandberg och Alexander Samuelsson från kommunens dagliga verksamhet.

– De kommer med så mycket glädje och energi och det är fantastiskt redan när vi ses i omklädningsrummet. Den här träningen är lika viktig för våra spelare som för dem och idag var det ingen som ville missa trots att vi har en viktig match i morgon, säger Sebastian Chitsaz som är assisterande tränare i SIF.

Flera av killarna som var med på fredagsträningen jobbar bland annat på Vallhamra IP med att städa, sätta upp matchskyltar, tvätta spelarkläder och hämta post.

– De är helt grymma och gör ett jättebra jobb. De är alltid glada och det smittar av sig. Idag ser de laddade ut och det blir en rolig träning, säger Wilmer Melander som för tillfället är skadad och följer killarnas övningar från sidan.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det