• Bild: JONAS LUNDVALL
    Bebben Johansson tillsammans med SIF:s ordförande Anders Melander i samband med invigningsceremonin.
  • Bild: JONAS LUNDVALL
    Några av de många som var med vid invigningen: Leif Lundvall, Bertil ”Bebben” Johansson, Lennart Ternström, Lotten Winström Carlsson, Torbjörn Nilsson, Anders Melander och Kristina Svensson.

Bebben hedrad med guldtavla

FotbollI fredags ärades Sävedalens IF:s genom tiderna mest kände fotbollsspelare Bertil ”Bebben” Johansson med en tavla vid entrén på Vallhamra sportcenter.

Invigningshögtidligheterna ägde rum inför storpublik i pausen på hemmapremiären och huvudpersonen var på plats tillsammans med sin fru Solveig.

– Det här var väldigt roligt och jag vill tacka så hemskt mycket. Det var ju här allting började och här känner jag väldigt många från förr. Jag följer fortfarande med hur det går för laget och önskar dem all lycka i serien, säger Bebben.

När tavlan, föreställande en avslappnad Bebben hängandes på en hörnflagga på Ullevi någon gång på 60-talet, avtäcktes smattrade applåderna och det gick inte att ta miste på hur älskad och populär legendaren är i sin gamla klubb.

Äran att inviga den guldglänsande tavlan hade Sävedalens ordförande Anders Melander och kultur- och fritidsnämndens ordförande Lotten Winström Carlsson.

  • Leif Lundvall
Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillaptpafacebook