Följ med in i Nordens största Biltema

Smygöppning på onsdagseftermiddagen - skarpt läge på torsdag morgon. Biltema i Partille står redo för anstormning.
– Vi tror på fullt tryck från 06 till 20 och rekordförsäljning. Alla är taggade, inget får gå snett, säger vice vd Adelina Voci som är på plats under onsdagens smygvisning.

ANNONS
|

Varuhuschefen Magnus Joersjö står innanför entrén i sin blå tröja och pratar med några av de inbjudna som under onsdagseftermiddagen fick chansen att se Biltema i Partille inifrån. Han är varken stressad eller nervös inför torsdagens öppning.

– Nej, vi är mer tända än något annat, säger Magnus som tidigare drivit Rusta i Partille och nu värvats för att driva Nordens största Biltema. Han talar om andan av entreprenörskap, att det finns stora möjligheter att växa och utvecklas och att varje varuhus lever för sig självt inom ett satt koncept.

– Det ansvaret är spännande och vi blir flaggskeppsvaruhus med stora delar av huvudkontoret här. Allt nytt som ska testas får vi chansen att göra.

ANNONS

LÄS MER:Bil körde in i verkstad: ”Står med nosen in i fastigheten”

Många anställda från Partille

Av de runt 50 personer som anställts är det stora flertalet från Partille och två av dessa, Lena Friberg och Natasha Haque, har varit med under den dryga vecka det tagit att bygga upp varuhusets insida från råyta till butik.

– Det är inte många som jobbar här som har mer än 10 minuter hit. När jag såg att det började byggas ett Biltema här i Partille så sa jag direkt: ”Det här vill jag vara med på”.

Till en början kommer Lena och Natasha att rulla runt på flera olika stationer för att alla ska få chansen att hitta sin roll och som personal ”på golvet” är det kunden som alltid är i fokus.

– Alla som kommer hit ska trivas med att hänga med oss, säger Natasha Haque.

LÄS MER:Kulturum redo att ta emot publiken igen

Håller fast vid restriktionerna

Vice vd Adelina Voci började just ”på golvet” och har arbetat inom Biltema i 21 år. Hon har bland annat drivit varuhuset på Backaplan och ser fram emot etableringen i Partille.

https://www.partilletidning.se//partille/så-hamnade-biltemas-flaggskeppsvaruhus-i-partille-1.55474459

– Normalt sett har vi långa köer och fest med tal när vi öppnar men vi håller fast vid restriktionerna och låter folk droppa in från 06 i morgon bitti. Det kommer att bli fullt tryck, säger hon.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS