Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Natten mellan måndag och tisdag slet brandmännen med att släcka branden i flerbostadshuset på Domarevägen. Bild: Jonas Rindefjell
Natten mellan måndag och tisdag slet brandmännen med att släcka branden i flerbostadshuset på Domarevägen. Bild: Jonas Rindefjell

Största buketten rosor till räddningspersonalen!

Signaturen Irma DV53 imponerades av räddningspersonalens arbete under brandnatten och vill inte bara ge dagens ros för deras insats, utan dagens största bukett med rosor.

Den största bukett rosor vill jag ge till brandmännen och polisen som kämpade med branden på Domarevägen. Att sitta i sitt vardagsrum och inse hur liten man egentligen är och ser hur de sliter utanför. En brandman gör så mycket mer än håller i en vattenslang, ni drog ut en människa från porten och lade en filt över honom, så berörande att se. Och att ni sedan fortsatte med ert arbete, att ni bara orkar, ni är mina hjältar!

Ni tog er in i låsta lägenheter i sökandet av oss hyresgäster. Ni pangade rutor för att se om någon var kvar i lägenheten. Ni sprang kors och tvärs med slangar, bårar och plockade undan bråte som låg överallt. Ni är alla värda en stor bukett rosor från oss hyresgäster som såg på.

Tack!

Irma DV53

LÄS OCKSÅ: Paret flydde branden: ”Vaknade av explosion”

LÄS OCKSÅ: Beskedet: Kan dröja ett år innan boende får flytta hem igen

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.