Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Insändarskribenten vill se ett slut på ”det eviga byggandet” i Partille och dömer ut nya planer på cykelbroar från Oluff Nilssons väg. Bild: Sanna Tedeborg
Insändarskribenten vill se ett slut på ”det eviga byggandet” i Partille och dömer ut nya planer på cykelbroar från Oluff Nilssons väg. Bild: Sanna Tedeborg

Evigt byggande i Partille – dags att sluta nu

Varför ska man bygga cykelbroar från Oluff Nilssons väg när det redan finns tre viadukter? Det frågar sig signaturen Å.O efter att ha läst artikeln ”Så ska Oluff Nilsson väg bli en del av centrum”.

Läser i Partille Tidning 9 januari om planerna för att knyta Oluff Nilssons väg till centrum. Varför ska kommunen bygga cykelbroar från Oluff Nilssons väg när det redan finns tre viadukter att cykla igenom?

Det är onödiga pengar att lägga. Gör istället något annat med de pengarna!

Det är ett evigt byggande här i Partille och det är inte roligt att bo på en byggarbetsplats. Min uppmaning till kommunen: Det är dags att sluta nu!

Jag saknar det gamla Partille när det var lugnt och tryggt att leva här.

Å.O

LÄS OCKSÅ: Tunnlarna ska ljusas upp – del av ny målbild för centrum i Partille

LÄS OCKSÅ: Fastighetsägarens ansvar att snöröja och sanda trottoarer utanför sina tomter

LÄS OCKSÅ: Avstängda trappan till Björndammsbron skapar oro i trafiken

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.